Facebook Pixel Code
SEPETİM (3)

Buzdolabı, Bulaşık Makinesi ve Ocak Arkası Set Yapışkanlı Folyo 0018 - UCSET00018 - Buzdolabı : 80 x 195 cm, Bulaşık Makinesi : 67 x 67 cm, Ocak Arkası : 65 x 65 cm

599,90TL (KDV Dahil)

https://www.tilkidunyasi.com/php/uploaded/UCSET00018.jpghttps://www.tilkidunyasi.com/php/uploaded/UCSET00018-2.jpghttps://www.tilkidunyasi.com/php/uploaded/UCSET00018-3.jpg

Ürün Hakkında

Mutfak ocağınızın arkası çok mu kirleniyor? Temizlemesi çok mu zor oluyor? Beyaz eşyanızın üzeri mi çizildi? Ya da beyaz olmasından mı sıkıldınız? Belki de farklı bir renk arayışı içerisindesiniz?

Hadi gelin öyleyse buzdolanınızın ve bulaşık makinenizin ön yüzünü rengarenk hale getirerek baştan yaratalım ve ocağınızın arka kısmını daha dekoratif bir hale getirirken, temizleme konusunda da size kolaylık sağlayalım. Üstelik bu yapışkanlı folyoları dilediğiniz zaman kolayca ürününüzün üzerinden herhangi bir zarar vermeden sökebilirsiniz.

Ürünlerin yüzeyi 70 mikron laminasyon kaplandığı için, boyasında herhangi bir akma, solma ve çizilme yapmaz. Yüzeiyini kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Mutfak ocağınızın arkası için sticker 200 derece ısıya kadar dayanıklıdır.

- Suya ve neme karşı dayanıklıdır.
- Kullanılan boyalar CE kalite standartı ile üretilmekte olup sağlığa zararlı madde (solvent) içermez.
- Ürünümüz kendinden yapışkanlı ulduğundan dolayı ekstra bir yapıştırıcıya gerek duyulmamaktadır.
- 150 micron oracle marka PVC kaliteli malzemeden üretilmiştir.
- Kuru veya hafif nemli bir bez yardımı ile kolayca silinebilmektedir.
- Ürünümüz 3 parça halinde gönderilecektir. 1 adet bulaşık makinesi, 1 adet ocak arkası ve 1 adet buzdolabı kaplama için.

Nasıl Uygulanır?



M.T. Reklam