Facebook Pixel Code
SEPETİM (0)

Çift Katlı, Devrilmez, Kaymaz, Tekerlekli Siyah Tabure - UPSS200001 - Yüksekliği : 42 CM

850,00TL (KDV Dahil)

https://www.tilkidunyasi.com/php/uploaded/TTWSTL60011406886704.jpghttps://www.tilkidunyasi.com/php/uploaded/1425549884.JPGhttps://www.tilkidunyasi.com/php/uploaded/1425549891.JPGhttps://www.tilkidunyasi.com/php/uploaded/1425549903.JPGhttps://www.tilkidunyasi.com/php/uploaded/1425549919.JPG

Ürün Hakkında

  • Güçlü, stabil bir üründür.
  • Hafif ama dayanıklıdır.
  • 3 adet tekerleğiyle zeminde rahatlıkla kaydırılabilir.
  • Üzerine basıldığında ya da oturulduğunda tekerlekler amortisör sistemiyle içeri girer.
  • Siz üstündeyken ürün hareket edemez, devrilmez.
  • Paslanmaz ve çürümez, uzun ömürlüdür.


Çift katlı tekerlekli basamaklar sert plastikten üretilmiş olup iç alt kısmına 3 adet amortisörlü tekerlek monte edilmiştir. Bu sayede plastik tabure kolaylıkla yerde hareket eder. Ayağınızın ucuyla eğilmeden ürünü hafifçe iterek istediğiniz yere sürebilirsiniz. Siz üstünde değilken rahatlıkla tekerlekleri üzerinde hareket eden tabure üstüne çıktığınızda ise yerinden oynamaz. Amortisörler ağırlığınız ile devreye girer ve tabure yere basar. Altına yerleştirilmiş olan conta sayesinde tabure siz üzerindeyken kaymaz hareket etmez. Aynı zamanda hafiftir rahatlıkla taşınabilir.

Eşsiz ve akılcı tasarımı ile bu tekerlekli merdiven mağazanızda reyonlarınız arasında kolaylıkla kullanılır. Yüksek raflardaki ürünleri güvenle ve pratik bir şekilde indirir müşterilerinize hızlı bir şekillde sunarsınız. Dekoratif ve az yer kaplayan ürünler olduğu için kullanımları diğer basamak merdiven ve taburelere göre çok daha kolaydır. Sert plastikten imal edildiğinden nemden rutubetten etkilenmez. Mağaza içerisinde temizlik için kullanılan malzemelerden ve sudan etkilenmez. Sağlam ve uzun ömürlü olmasıyla mağaza ve reyonlarda en çok tercih edilen tabure çeşitlerimizdendir.



M.T. Reklam