Facebook Pixel Code
SEPETİM (5)

Çift Katlı, Devrilmez, Kaymaz, Tekerlekli Mavi Tabure - UPSS200004 - Yüksekliği : 42 CM

850,00TL (KDV Dahil)

https://www.tilkidunyasi.com/php/uploaded/TTWSTL60051406886676.jpghttps://www.tilkidunyasi.com/php/uploaded/1425550156.JPGhttps://www.tilkidunyasi.com/php/uploaded/1425550312.JPGhttps://www.tilkidunyasi.com/php/uploaded/1425550322.JPGhttps://www.tilkidunyasi.com/php/uploaded/1425550331.JPG

Ürün Hakkında

  • Güçlü, stabil bir üründür.
  • Hafif ama dayanıklıdır.
  • 3 adet tekerleğiyle zeminde rahatlıkla kaydırılabilir.
  • Üzerine basıldığında ya da oturulduğunda tekerlekler amortisör sistemiyle içeri girer.
  • Siz üstündeyken ürün hareket edemez, devrilmez.
  • Paslanmaz ve çürümez, uzun ömürlüdür.


Kitabevlerinde müşterilerin büyük bir istekle aradıkları roman ya da hikayeler genellikle üst raflarda olur. Hal böyle olunca kitaplara ulaşmak zaman zaman zor durumlara sebep olur. İşte bu gibi durumlarda kullanışlı ve kolay taşınılabilen bir portatif tabure ihtiyacımızı karşılamaya yetmektedir. Merdiven ya da basamak olarak tercih edilen tekerlekli tabureler raflara erişimi güvenli bir şekilde kolaylaştırır. Bu taşınabilir tabure üzerine basıldığında altında bulunan 3 adet amortisörlü tekerlek içeri girer. Tabanın alt kenarlarında bulunan conta zemine basar ve hareketli tekerlekli tabure artık sabit kaymayan bir basamak olur.

Ayaklı tabure sayesinde güvenlikle üst raflardaki kitaplara ulaşabilirsiniz. Tekerlekli tabure hafif gövdesiyle etrafa ve size zarar vermeden kolaylıkla taşınabilir. Merdiven ve normal plastik tabure üzerine çıktığınızda devrilme korkusu yaşarsınız. Ancak tekerlekli tabure, üzerine çıkıp, yukarılarda erişmek istediğiniz objeleri güvenle almanıza yardımcı olur. İşiniz bittikten sonra tekerlekli ve hafif yapısı sayesinde kolaylıkla istediğiniz yere çekebilirsiniz. Şık tasarımı ve farklı renk seçenekleriyle de kurumsal kimliğinize uyar. Nemli ve rutubetli ortamlardan etkilenmez. Optimum tasarımıyla çok az yer kapladığından yorulduğunuzda hemen altınıza çekip oturabilirsiniz. Kullanmadığınızda masa altına veya tezgah altına rahatlıkla tekerlekleri yardımıyla sürülebilir.



M.T. Reklam